Sam winkelt

Mooie nieuwe kleding maar niet de deur uit? Passen in je vertrouwde omgeving?

Inhoud
– Kennismakingsgesprek
– Persoonlijk modeprofiel  (voorbeeld)
– Sam gaat speciaal voor jou winkelen
– Kleding passen in jouw vertrouwde omgeving

Het kennismakingsgesprek
Wanneer het jou uitkomt, kom ik bij je langs. Samen en eventueel met jouw begeleider/verzorger bespreken wij je wensen, eventuele beperkingen en/of risico’s. Vervolgens maak ik een profiel met onder andere maat- en kleuranalyse, jouw kledingstijl en bekijk ik de kleding die je al hebt. Ook bespreken wij het beschikbare budget.

Winkelen
Speciaal voor jou ga ik winkelen. Afhankelijk van het budget stel ik een of meerdere complete setjes kleding, schoenen en accessoires samen. Op basis van kwaliteit, comfort en uiterlijk, selecteer ik mijn keuzes voor kledingstukken. Ik houd rekening met jouw persoonlijke smaak, kleurprofiel en eventuele beperkingen.

Kleding passen
In jouw vertrouwde omgeving passen we jouw nieuwe aanwinsten. Ik kan je hierbij helpen als het niet zelfstandig lukt. Jij beslist welke kleding stukken je wilt houden en welke terug mogen naar de winkel. Aan de hand van de kledingstukken die je wilt houden kan ik een aantal combinaties laten zien.

Afronding
De kledingstukken die je niet wilt houden neem ik mee. Oude kleding en schoenen die je niet meer draagt kun je meegeven, wat modezorg dan doneert aan een goed doel.

Wil jij zelf mee winkelen?  Kies dan voor ‘Samen Winkelen