Samen Winkelen

Samen gezellig een dagje shoppen? Met persoonlijke aandacht? En deskundig modeadvies?

Krijg begeleiding en ondersteuning bij het winkelen. Ook als je in een rolstoel zit, met een rollator loopt of andere lichamelijke ongemakken hebt. Mijn specialisatie is, het leveren van persoonlijke zorg en ik heb veel ervaring met zeer ernstige tot lichte verstandelijke en lichamelijke beperkingen. De dag is helemaal passend en wordt volledig afgestemd op jou.

Samen gaan wij winkelen voor een mooie aanvulling op jouw garderobe, of voor een speciale gelegenheid. Tussendoor genieten we van een lunch of koffie met gebakje. We maken er een leuk dagje uit van !

Inhoud arrangement
– Kennismakingsgesprek
– Persoonlijk modeprofiel  (voorbeeld)
– Samen winkelen
– Kleding passen in jouw vertrouwde omgeving

Het kennismakingsgesprek
Wanneer het jou uitkomt, kom ik bij je langs. Samen – en met jouw begeleider/verzorger – bespreken wij je wensen, eventuele beperkingen en/of risico’s. Vervolgens maak ik een profiel met maat- en kleuranalyse en bekijk de kleding die je al hebt. Ook bespreken wij het beschikbare budget.

Winkelen
Gelijk na de kennismaking, of op het afgesproken tijdstip kom ik je ophalen en zorgen we dat jij alles meeneemt dat jij nodig kan hebben. Denk aan medicatie, rollator, incontinentiemateriaal of misschien wel je knuffelbeer. Samen gaan we winkelen De dag wordt helemaal aan jou aangepast. Jij kiest zelf de kleding die je leuk vindt en ik adviseer je hierbij. Er word rekening gehouden met jouw kleurprofiel en eventuele beperkingen. Je kunt de kleding in de winkel passen of ervoor kiezen om dit thuis te doen. Mocht het passen van kleding (of de toiletgang) niet zelfstandig lukken, dan help ik je hier graag bij, ik heb veel ervaring in de zorg,

Afronding
We rijden weer terug naar jouw woning. Als je ervoor gekozen hebt om de kleding thuis te passen dan doen we dit. De kledingstukken die je niet wilt houden neem ik mee. Oude kleding en schoenen die je niet meer draagt kun je meegeven, wat modezorg dan doneert aan het Rodekruis. Jouw Persoonlijk-modeprofiel dat we hebben gemaakt tijdens het kennismakingsgesprek bewaar ik, voor de volgende keer.

Wil of kan je zelf niet mee winkelen?  Kies dan voor ‘Sam Winkelt’