Voor wie?

Voor wie?
Alle benodigde kennis en ervaring zijn aanwezig om de juiste en passende begeleiding of ondersteuning te bieden aan mensen die niet zelfstandig kunnen winkelen. Cliënten in een zorginstelling waarvan de begeleiding geen of weinig tijd heeft – of het lastig vinden om te winkelen voor of met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Maar ook senioren die behoefte hebben aan een gezellig dagje uit – met daarbij deskundig mode advies.

Mensen met een lichamelijke beperking
Ben jij slecht ter been en loop je met een rollator of zit je in een rolstoel? Heb je epilepsie of een andere neurologische aandoening? Misschien ben je slechtziend of mis je een van je ledematen? Ik ben zeer ervaren in de zorg voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo kan ik je bijvoorbeeld ondersteunen bij het lopen, aan- en uitkleden en de toiletgang.

Mensen met een verstandelijke beperking
Verschillende ontwikkelingsfases of psychische aandoeningen zorgen ervoor dat jij passende zorg en begeleiding nodig hebt bij het dagelijkse leven. Zo kan zelfstandige deelname aan de maatschappij voor jou lastig of zelfs onmogelijk zijn. Graag ondersteun ik jou bij alles op het gebied van mode en uiterlijke verzorging. Denk bijvoorbeeld ook aan het opruimen van je kledingkast of gezelschap tijdens je kappersbezoek.

Senioren
Natuurlijk ga ik met veel plezier winkelen met ouderen. Een gezellig dagje uit met deskundig modeadvies en een ouderwets appelgebakje. Misschien ook nog even samen langs de kapper voor een frisse permanent, of die ene schoonheidsbehandeling waar  u al zo lang naar verlangt.

tip: Ook leuk om cadeau te geven!