Waarom Sam?

Waarom Sam?
Modezorg is opgericht met oog op zorgkwaliteit, persoonlijke aandacht en professionaliteit. Kiezen voor Modezorg brengt veel voordelen zoals het vergroten van de eigen zeggenschap, maatschappelijke participatie en persoonlijke aandacht met zich mee.

Door bezuinigingen in de zorg, wordt de zorg steeds zakelijker in mijn ogen. Begeleiders hebben weinig tot geen tijd om de gevraagde aandacht en persoonlijk contact te kunnen bieden. Begeleiders en verzorgers in de zorgsector krijgen door reorganisaties steeds meer verantwoordelijkheden en taken en daarmee zie ik de administratieve kanten steeds groter worden.

Daarom neem ik de tijd voor cliënten en zorg ervoor dat begeleiders zich over het winkelen geen zorgen meer hoeven te maken. Cliënten ervaren het winkelen als een gezellig dagje uit, waarin de zij centraal staan. Ik kijk naar de persoon, zijn of haar wensen en/of beperkingen. Eigen zeggenschap / versterkend begeleiden staat hierbij bovenaan.

Wat heb ik in huis aan ervaring?

Mode
– personal styling (mensen mooi aankleden met kleding en accessoires die bij ze past)
– visual merchandising (landelijk voor een europees modemerk, midden segment: etalages maken en winkels inrichten. richtlijnen schrijven en coördineren)
– sales ambassador (oftewel; verkoopster)
– assistent storemanager (leiding geven in de winkel)

Zorg
– persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
– activiteiten begeleider gehandicaptenzorg
– ervaring met licht en ernstig (meervoudig) verstandelijke en
lichamelijke beperkingen
– gedragsproblematiek
– diverse begeleidingsmethodieken waaronder; versterkend begeleiden, EIM, Gentle teaching, Heijkoop methode.

DIPLOMA’S
Mode adviseur
Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
Psychiatrie
BHV
Verklaring omtrent gedrag (op aanvraag)
Agressie